×
Meniu

Copii de la grădiniţele ”Luceafărul” și ”Solnîșco” s-au despărţit ieri de prima parte a copilăriei!

„Azi îmi iau adio de la grădiniţă, Locul drag în care-am învăţat, Şi promit: n-am să uit, acolo cineva M-a iubit la fel ca mama mea”.
Cîntînd aceste versuri, micuţii „absolvenţi” de la grădinițele de copii şi-au luat adio de la educatoarea dragă, de la prieteni şi colegi, de la prima parte a copilăriei.
Ultimele clipe în grădinițe atît de emoționante au fost serbate alături de părinți și bunei, iar cuvintele de recunoștință pentru educatori, duios au fost recitate cu vocile zglobii a copiilor.
De prima zi de școală îi desparte doar o vară, iar picii și-au făcut deja planuri ambițioase pentru perioada ce-i așteaptă. Le rămîne să le urăm un drum bun în noua etapă a vieții, ani frumoși, prosperi, succesele mult așteptate, iar părinţilor – să aibă cu adevărat putere, răbdare și bucurie la finele fiecărui an de liceu pentru cunoştinţele profunde şi notele bune a copiilor.
La despărțire, administrația publică locală a venit cu rechizite școlare pentru cei peste 80 micuți ce vor păși pentru prima dată în acest an pragul clasei I.
Deoarece 1 iunie este ziua internațională a copiilor, nu au fost lăsați fără surprize și cei mai mici din grădinițe. Dulciurile au fost oferite cu mare drag de Primarul orașului Dondușeni, dl. Ivan Belciug.