×
Meniu

Ziua Internațională a Familiei

Nicăieri nu este mai bine ca acasă, iar acasă este acolo unde sunt oamenii dragi. Familia este cea care mereu va fi alături, orice s-ar întâmpla. În familie te simți cu adevărat bine, pentru că ești liber să fii tu.

De Ziua Internațională a Familiei Vă dorim să aveți alături oameni care să Vă susțină în orice situație și să Vă aducă liniștea sufletească. Fie ca persoanele dragi să Vă fie fericite, pentru că astfel veți fi împlinit. Păstrați copilul din suflet și iubiți sincer tot ce aveți mai scump. Dăruiți dragoste celor apropiați și cu siguranță o veți primi înapoi înzecit. Spune-ți-le părinților „te iubesc” cât mai des, veți înțelege de ce, atunci când copiii Dvs. o vor face. Prețuiți fiecare clipă petrecută alături de familie, pentru că doar aici mai presus de toate sunt dragostea, respectul și moralitatea.

Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată pe 20 septembrie 1993 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, iar începând cu anul 1995, Ziua Familiei, marcată pe 15 mai, este sărbătorită în multe țări de pe planetă cu scopul de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei în societate.

În Moldova, această sărbătoare este marcată din 15 mai 2010.

Fiți fericiți alături de cei dragi!