×
Meniu

Hram 2019

 Dragi dodușeneni de pretutindeni și prieteni ai orașului nostru!

An de an, la 22 mai, orașul Dondușeni îmbracă straie de sărbătoare cu prilejul HRAMULUI LOCALITĂȚII, SĂRBĂTOAREA SF. NICOLAE.

 

Hramul localității este ziua cînd în casele noastre se adună prietenii, rudele şi toţi cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate şi bunăstare.

Cu mîndrie afirmăm că avem un oraș pitoresc, cu oameni frumoşi, harnici şi buni la suflet. Este pentru noi cel mai frumos loc din lume, cu cei mai deosebiți oameni, cu perspective frumoase de dezvoltare și cu multe posibilități pentru un oraș modern și amenajat. Sunt convins că prin solidaritate şi comunicare, prin participarea fiecăruia din noi la dezvoltarea localităţii, putem transforma orașul nostru în cel mai amenajat, mai luminat, mai înverzit și confortabil oraș din țară.

Noi, toți dodușenenii de pretutindeni, împreună – cei de acasă și cei care la moment sunt departe de baștină, reprezentăm imaginea şi pilonii oraşului nostru. Vă mulțumim tuturor pentru că iubiți acest oraș și Vă implicați în crearea celor mai bune condiții pentru un trai decent și confortabil, aici, la noi acasă, la DONDUȘENI!

De asemenea, cu acest prilej, Vă urez tuturor multă sănătate, prosperare şi realizări frumoase. Fie ca această sărbătoare să aducă cele mai frumoase sentimente în casele fiecăruia.

Și chiar dacă multe dintre cele care se cer realizate par imposibile sau sunt greu de realizat, cred că având în inimi credință curată și rugîndu-ne sincer, Sfîntul Nicolae, care ocrotește orașul nostru și Bunului Dumnezeu ne va ajuta să reușim.

Fie ca în casele dumneavoastră să domnească mereu bunăstarea, pacea, voia bună și optimismul!

LA MULŢI ANI, Dondușeni, orașul nostru drag!

 

Cu respect,

Ivan BELCIUG

Primarul orașului Dondușeni