×
Meniu

Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Dragi cetățeni,

Hotarul dintre ani este un prilej frumos de a face concluzii asupra rezultatelor pe care le-am obținut, de a pune temelia faptelor frumoase și utile pentru noi și întreaga comunitate, de a asigura continuitatea celor deja lansate. Provocările anului care pleacă, devin doar o amintire, o experiență, iar reușitele înregistrate rămîn  demne de apreciere.

Fiind cuprinși în anturajul sărbătorilor de iarnă, vreau să Vă mulțumesc pentru implicare la realizarea obiectivelor comune, pentru lucrurile admirabile, contribuție personală în interesul comunității.

Vă doresc ca în 2020, căldura și feeria sărbătorilor de iarnă să se mențină constant în sufletele Dumneavoastră, să contribuie la păstrarea armoniei și spiritului optimist pe tot parcursul anului viitor.

Vă doresc un an de înțelepciune și bunăstare, conturat de  realizări frumoase şi remarcabile în activitatea personală și profesională, mai înalt în aspirații şi plin de succes. Să aveți curajul să pășiți cu dreptul pe toate cărările ce vor apărea în fața dumneavoastră și să demonstrați perseverență de invidiat în înaintare spre idealurile, visele pe care le aveți. Farmecul şi liniștea sărbătorilor de iarnă să vă umple sufletele şi casele de bucurie, armonie şi căldură, pace şi speranță, speranță și liniște.

Deceniul ce vine să fie marcat de ascensiuni și rezultate benefice solide, pentru ca orașul nostru Dondușeni să se alinieze la localitățile demn de urmat!

La Mulți Ani și Crăciun Fericit!

Cu profundă recunoștință,

Ivan BELCIUG, Primarul orașului Dondușeni